Obsah
Praktická prednáška – práca s čokoládou
Typ: ostatné
Pre našich žiakov (a nie len pre nich) sme dnes 22.1.2018 na odbornom výcviku v odbore cukrár-kuchár pripravili malé prekvapenie v podobe praktickej prednášky spojenej s ukážkami práce s čokoládou. Okrem základných informácií o čokoláde, od pestovania kakaa a spracovania až po výrobu čokolády, sme si ukázali jednoduché ozdoby, ktoré mohol každý aj ochutnať. Kedže vývoj v cukrárskom umení napreduje míľovými krokmi, snažíme sa ho žiakom aspoň trochu priblížiť. Všade vo svete je cukrárina vysoko uznávanou formou umenia a veríme, že aj našim žiakom takéto formy výučby pomôžu pochopiť, že remeslo má naozaj zlaté dno.
Vytvorené: 26. 8. 2018
Posledná aktualizácia: 26. 8. 2018 20:04
Posledná aktualizácia: 26. 8. 2018 20:04
Autor: Peter Sklenár


